Aanbevelingen interieurfotografie

Emma – Groothuisbouw

Wesley weet onze woningen op een geweldige manier vast te leggen! Het is erg prettig om met hem samen te werken – Wesley werkt met passie aan de projecten. Hij denkt met plezier mee en is erg flexibel. En natuurlijk het belangrijkste: het eindresultaat is prachtig en van topkwaliteit! Wesley is een professionele en betrouwbare fotograaf om mee samen te werken, een aanrader!

Pien Voogd –  Eefje Voogd

Wesley is een erg prettige fotograaf om mee samen te werken. Flexibel in de omgang met betrekking tot het plannen van afspraken tot en met sleuteloverdracht voor een afspraak. De levering van de foto’s is altijd binnen een termijn van 2 werkdagen en de communicatie tijdens het proces vanuit Wesley stellen wij zeer op prijs. Wesley denkt ook graag mee met het totaalpakket: omgevingsfoto’s, extra foto’s bij een bijzondere ruimte en de kwaliteit van de foto’s is goed! Dit zijn maar een paar voorbeelden. Het belang voor het beste resultaat behalen voor onze klanten staat bij Wesley voorop.

Kortom, wij kunnen iedereen Wesley aanbevelen omdat het prettig is om een fotograaf te hebben die passie voor het vak heeft, ruimdenkend, flexibel en strak in de planning is.

Leandro Verwey – LV-HOUSING

Wesley is een zeer betrouwbare en professionele fotograaf met wie ik nauw samenwerk.
In de makelaardij zijn professionele foto’s noodzakelijk voor het verhuren en/of verkopen van een woning. Wesley is onze vaste fotograaf voor onze woningen en levert altijd topkwaliteit.
Hij weet precies hoe hij de woning het beste moet fotograferen en bewerken zodat de woning tot zijn recht komt.
Het fijne aan het samenwerken met Wesley is dat hij erg flexibel is in het plannen van een fotoshoot en dat de foto’s altijd snel geleverd worden.

Samengevat; prettige samenwerking, flexibel in de omgang, topkwaliteit foto’s en een betrouwbare partner.

Anne Lameijer – BnBmanager

Sinds korte tijd werk ik nauw samen met Wesley Bergen – tot grote tevredenheid. Wesley is professioneel, gedreven en betrouwbaar. Bovendien is hij flexibel en een waardevolle sparringspartner. Je merkt dat hij met veel liefde aan het werk is, erg verfrissend!

Arlan Koot – Makelaarswinkel

Ik heb Wesley leren kennen toen hij nog voor een grote partij werkte die veel verschillende fotografen in dienst had. Destijds heb ik hem gestimuleerd om voor zichzelf te beginnen omdat ik hem de beste fotograaf van dat bedrijf vond. Naast het feit dat hij veel kwaliteit levert, is hij iemand met een goed voorkomen en veel sociale skills. Onze cliënten zien de fotograaf als onderdeel van ons bedrijf, daarom vinden wij het enorm belangrijk dat je iemand naar de cliënt stuurt die weet wat jij verwacht. Van onze cliënten krijgen wij louter positieve feedback over Wesley. Hij is flexibel in zijn tijden en denkt altijd mee. Voorbeeld hierin is het adviseren van Virtual Staging bij een cascowoning. Het grootste compliment dat ik Wesley kan geven is het feit dat ik hem bij meerdere makelaars heb voorgedragen. Ga zo door!